Integer, betrouwbaar, professioneel

katvriendelijkhuis

In 2019 begon ik met mijn opleiding tot ambachtelijk meubelmaker. Al snel begon mijn droom werkelijkheid te worden en ben ik gestart met ontwerpen van kattenmeubels op een ambachtelijke wijze.

 

Wat begon als een hobby groeide uit tot een bedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde, handgemaakte Kattenmeubels. Vakmanschap beperkt zich niet tot het maken en vervaardigen van nieuwe Katvriendelijkhuis meubels.. Het is ook ervoor zorgen dat ieder product prachtig is, aangepast aan de kat en het interieur van de eigenaar.

 

Katvriendelijkhuis maakt meubels op ambachtelijke wijze. Door meubels op deze  wijze te maken wordt elk meubel uniek en zal een mooie aanvulling zijn in een bestaand interieur. 

Wellicht staan er kattenmeubels en accessoires in uw huis die wel functioneel zijn maar waarvan het aanzicht of kleur u niet zo bevalt.


Ik hoor vaak dat katteneigenaren niet zo'n fan zijn van de uitvoeringen van hun kattenmeubels. Ze zijn functioneel maar het oogt rommelig of druk in huis.

Katvriendelijkhuis geeft u de mogelijkheid om uw interieur aan te vullen met kattenmeubels die passen in uw huidig interieur.

U terecht bij Katvriendelijkhuis voor het ontwerp van handgemaakte meubelen naar eigen smaak en plan. Denk hierbij aan uw eigen idee of ontwerp en combinaties van verschillende houtsoorten en/of andere materialen.

Bent u op zoek naar kattenmeubels die ook mooi opgaan in uw interieur en heeft u misschien zelf andere wensen qua ontwerp en/of uitvoering, dan kunt u bij maatwerk lezen hoe ik u daarmee kan helpen.
​​

Kenmerken van mijn meubels

​​

  • Duurzaam

  • Milieuvriendelijk

  • Uniek

  • Gerecycled leer en karton 

  • Zo min mogelijk schroeven, spijkers en/of scharnieren

  • Afgewerkt met milieu- en diervriendelijke olie

Ik hel u graag bij het creëren van een katvriendelijk huis met mooie design meubels.

Mijn meubels, gepersonaliseerde diensten en service zorgen ervoor dat klanten telkens terugkomen. Reviews

Mission

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.